Termeni si conditii

www.dolasprosper.ro
Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

Cuprins
1. Descriere site si societate;
2. Continutul site-ului;
3. Drepturile de proprietate intelectuala;
4. Accesarea site-ului;
5. Limitarea dreptului de accesare a site-ului;
6. Incheierea contractului la distanta;
7. Plasarea comenzilor;
8. Durata contractului;
9. Pretul produselor;
10. Facturarea comenzilor;
11. Plata;
12. Livrarea produselor;
13. Politica de inlocuire;
14. Returnarea produselor;
15. Politica de confidentialitate;
16. Forta Majora;
17. Litigii;
18. Dispozitii finale;
19. Modificarea termenilor si conditiilor;
20. Ultima actualizare;

1. Descriere site si societate
SC Dolas Prosper Invest SRL
RO22482091
J03/1929/2007
Albota, nr. 93, jud. Arges

• Site-ul dolasprosper.ro (denumit in continuare ”site-ul”) este proprietatea societatii SC Dolas Prosper Invest SRL, avand urmatoarele date de indentificare: CUI RO22482091 , numar de ordine in Registrul Comertului J03/1929/2007, cu sediu social in Albota nr. 93, jud. Arges• Site-ul poate fi accesat in mod gratuit de catre orice persoana care a implinit varsta de 18 ani si care este interesata de produsele pe care le ofera SC Dolas Prosper Invest SRL pe teritoriul Romaniei, asa cum acestea sunt identificate in cadrul sectiunilor ce pot fi gasite pe prima pagina a site-ului.
• Site-ul reprezinta un instrument de prezentare a produselor oferite de SC Dolas Prosper Invest SRL, prin accesarea acestuia vizitatorii avand posibilitatea de a realiza comenzi online/telefonice/achizitie de la punctele de lucru.
• Vizitatorii sunt acele persoane care acceseaza site-ul pentru a vizualiza informatiile continute.
• Pentru orice alte servicii ce pot fi implementate, in timp, prin intermediul site-ului, vor fi valabile aceleasi conditii stipulate in prezentul document, in afara de cazul in care noile servicii presupun formularea unor conditii distincte de utilizare.
• SC Dolas Prosper Invest SRL nu isi asuma raspunderea pentru eventuale erori de afisare aparute pe site, precum nici pentru elemente de grafica afisate pe site ce se dovedesc a fi eronate sau nu pot fi vizualizate, de asemenea societatea noastra nu isi asuma responsabilitatea in ceea ce priveste buna functionarea a surselor externe de continut catre care se fac trimiteri in materialele prezentate pe site, nefiind in nici un fel implicata in gestionarea acestora.

2.Continutul site-ului
• Dolas Prosper Invest SRL defineste prin “continut” toate informatiile afisate pe site sub forma de text, date, software, fisiere audio sau video, imagini statice sau in miscare.
• Continul site-ului nu poate fi preluat, difuzat, vandut sau revandut decat cu acordul scris al societatii. Continutul trimis de catre vizitatorii site-ului pentru a putea fi publicat intra sub aceleasi restrictii ale drepturilor de proprietate. Dolas Prosper Invest SRL isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul site-ului fara acordul prealabil al vizitatorilor si fara a ii notifica pe acestia din urma in prealabil.
• Dolas Prosper Invest SRL nu isi asuma raspunderea pentru suspendarea sau intreruperea functionarii site-ului.
3.Drepturile de proprietate intelectuala
• Intreg continutul site-ului este proprietatea exclusiva a societatii SC Dolas Prosper Invest SRL si drepturile de autor asupra textelor si publicatiilor ii apartin in totalitate.
• Comunicarile oricaror informatii sau date sub forma de mesaj, text, imagine, fisier audio si/sau video sau orice alt tip de material, indiferent de modalitatea de publicare sau transmitere a acestora (public sau individual), de catre orice persoana fizica sau juridica, alta decat Dolas Prosper Invest SRL se realizeaza pe raspunderea exclusiva a persoanei care este sursa acestor materiale, Dolas Prosper Invest SRL nefiind in nici un fel raspunzator de continutul sau modalitatea de publicare a acestor comunicari.
• Folosirea sau imitarea marcilor inregistrate de catre orice vizitator sau al site-ului, fara autorizarea prealabila a societatii noastre, chiar daca se indica originea reala a produselor sau daca se adauga mentiuni ca „gen, tip, imitatie” si alte asemenea, este strict interzisa.
• Vizitatorilor acestui site le este in mod expres interzis sa foloseasca atat site-ul cat si produsele puse la dispozitie prin intermediul acestuia, in scopul incarcarii, descarcarii, publicarii sau transmiterii oricaror informatii al caror continut este ilegal sau contrar bunelor moravuri si ordinii publice (de exemplu: este defaimator, ofensator, abuziv, vulgar, afecteaza dreptul la intimitate al altor persoane, indeamna la violenta sau la ura rasiala, etnica ori are un caracter intimidant).
• Dolas Prosper Invest SRL isi rezerva dreptul de a modifica sau de a adauga noi reguli si restrictii in ceea ce priveste continutul site-ului, in orice moment.

4.Accesarea site-ului
• In cazul nerespectarii de catre vizitatori a modului legal de utilizare a site-ului, Dolas Prosper Invest SRL nu isi asuma nicio responsabilitate fata de consecintele care ar putea aparea.
• Utilizarea site-ului de catre vizitatori se realizeaza pe propria raspundere a acestora.
• Orice observatie privitoare la incalcarea regulilor de utilizare a site-ului poate fi semnalata printr-un mesaj trimis prin utilizarea adresei de e-mail sau completand formularul de contact din subsolul paginii principale.
• Dolas Prosper Invest SRL va furniza un raspuns, atunci cand este cazul, in maxim 30 de zile lucratoare. In situatia in care mesajul nu este primit din cauza unei defectiuni tehnice, vizitatorul este rugat sa revina cu un nou mesaj, avand acelasi continut, eventual folosind o alta sursa (Whatsapp, Mesaj text de timp SMS, etc.)
5.Limitarea dreptului de accesare a site-ului
• Dolas Prosper Invest SRL isi rezerva dreptul de a limita accesul oricarui vizitator la site (spre exemplu, fara ca urmatoarea enumerare sa aiba insa caracter limitativ, in situatia in care constata incalcarea de catre vizitatori a termenilor si conditiilor de utilizare a site-ului, in situatia in care apar probleme de natura tehnica sau de securitate etc.).
• Dolas Prosper Invest SRL poate, de asemenea, restrictiona dreptul vizitatorilor site-ului in cazul in care continutul e-mailului transmis este ilegal, defaimator, ofensator, amenintator, abuziv, vulgar, obscen, afecteaza intimitatea altei persoane, indeamna la ura rasiala, etnica sau este in alt mod ofensator, intimidant.
6.Incheierea contractului la distanta
• Prin accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor prezentate pe site-ul dolasprosper.ro, vizitatorul sau dupa caz, cumparatorul persoana fizica sau juridica (denumit in continuare „Cumparator”) isi exprima acordul fata de Termenii si Conditiile descrise mai jos (denumite in continuare „Contract”).
• Contractul se aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii prin intermediul dolasprosper.ro si, odata incheiat, poate fi modificat doar cu acordul scris al ambelor parti.
• Contractul poate fi modificat unilateral de Vanzator in functie de evolutia prevederilor legale, fara obligatia de a anunta in mod special acest lucru in prealabil.
• In momentul crearii unui cont in cadrul magazinului online dolasprosper.ro, Cumparatorul isi exprima acordul cu privire la metodele de comunicare specifice, respectiv e-mail/telefon cu privire la viitoarele comenzi pe care le va plasa/comenzile plasate prin intermediul contului.
7.Plasarea comenzilor
• Pentru a putea plasa o comanda pe site sau telefonic Cumparatorul trebuie sa detina o adresa valida de e-mail. Adresa de e-mail va fi asociata contului de client de pe dolasprosper.ro, in masura in care alegeti sa va creati un cont. Prin intermediul adresei de e-mail pusa la dispozitie se va derula ulterior comunicarea dintre Vanzator si Cumparator.
• In pagina produsului Cumparatorul poate verifica toate informatiile cu privire la caracteristicile acestuia, pretul de vanzare precum si disponibilitatea stocului. In masura in care stocul nu ne permite realizarea intocmai modelului de coroana funerara artificiala de dvs., din lipsa anumitor flori, sau dimensiunii de sarma, veti fi anuntat, iar noi vom confirma comanda abia dupa ce se agreaza o noua configuratie, respectand, totodata, estetica generala a coroanei funerare artificiale.
• Odata ce a fost identificat produsul pe care Cumparatorul doreste sa il achizitioneze se poate adauga in cosul de cumparaturi printr-un click pe butonul “Adauga in cos” sau pe pictograma cu cosul de cumparaturi. Cantitatea dorita sau chiar renuntarea la respectivul produs se poate gestiona prin intermediul sectiunii “Cos cumparaturi”.
• Transmiterea comenzii pe site va fi urmata de primirea unui e-mail automat care atesta doar plasarea comenzii. Constituie acceptari ferme ale comenzii, si implicit semnifica incheierea contractului la distanta, orice discutii telefonice, comunicari prin e-mail sau orice alte metode de comunicare la distanta cu reprezentantii Vanzatorului care confirma livrarea produselor. In cazul in care Cumparatorul nu este contactat de catre un reprezentant al Vanzatorului prin e-mail/telefonic in vederea confirmarii comenzii si furnizarii detaliilor referitoare la livrare, contractul nu se va considera incheiat, fara nicio obligatie din partea Vanzatorului, Cumparatorul intelegand faptul ca simpla confirmare automata a comenzii imediat dupa plasare nu genereaza obligatii contractuale in sarcina Vanzatorului.
• Vanzatorul va verifica comanda urmand sa ii comunice Cumparatorului rezultatul verificarii. Transmiterea prin e-mail sau telefonic, de catre Vanzator, a notificarii de livrare/a confirmarii livrarii catre Cumparator, fara a necesita vreo confirmare de primire din partea Cumparatorului, iar acesta constituie momentul incheierii Contractului la distanta.
• Produsele cuprinse in cadrul comenzilor acceptate de catre Vanzator vor fi livrate conform conditiilor stipulate privind plata si livrarea.

8.Durata contractului
• Prezentul contract este incheiat pe o durata determinata, respectiv pe durata necesara livrarii comenzii plasate prin intermediul magazinului online dolasprosper.ro.
• Odata livrata comanda, contractul se considera onorat, Vanzatorul urmand sa fie responsabil doar pentru obligatiile legale si contractuale incidente ulterior livrarii produsului.
9.Pretul produselor
• Pretul produselor noastre este cel afisat pe site. Toate preturile afisate pe dolasprosper.ro includ toate taxele fiscale, conform legislatiei in vigoare. Preturile afisate pe site pot suferi modificari, Vanzatorul neavand obligatia de a anunta in prealabil aceasta modificare.
10.Facturarea comenzilor
• Fiecare comanda confirmata specifica produsele, preturile, modalitatea si termenul de plata. Vanzatorul va emite Cumparatorului o factura fiscala corespunzatoare pentru bunurile livrate. Cumparatorul are obligatia de a furniza toate informatiile corecte necesare emiterii facturii fiscale in acord cu legislatia in vigoare.
11.Plata
• Singura modalitate de plata acceptata de catre Vanzator este reprezentata de plata online a contravalorii comenzilor plasate prin intermediul site-ului. Autorizarea si remiterea spre decontare a tranzactiilor de acceptare card se realizeaza exclusiv prin intermediul serviciului de plati EuPlatesc.ro, iar comanda se va procesa doar dupa confirmarea platii. Sunt acceptate toate tipurile de carduri emise de banci romanesti si straine sub siglele VISA si MasterCard, cu conditia ca bancile emitente sa le fi activat pentru plata online.
• Cumparatorul care plateste online trebuie sa furnizeze procesatorului „EuPlatesc.ro” numele inscriptionat pe card, codul cardului (toate cifrele de pe fata cardului, fara spatii), data de expirare si ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscriptionate pe banda cu semnatura. Pentru platile cu cardul nu este perceput niciun comision suplimentar Cumparatorului.
12.Livrarea produselor
• Pentru ca ne dorim ca produsele sa ajunga la dumneavoastra intacte, va asiguram livrarea prin curierii nostrii interni. Asiguram livrarea in toata tara contra sumei de 50 lei TVA inclus la comenzile mai mici de 1500 de lei.
• Livrarea comenzii se va efectua în termen de maxim 10 zile calendaristice în funcție de volumul solicitat.
• Nu putem garanta timpi specifici pentru livrare deoarece pot aparea si situatii neprevazute care tin de forta majora (vreme nefavorabila, trafic aglomerat, volum mare de comenzi etc.), dar tocmai de aceea am stabilit un termen maxim de livrare, pe care le putem respecta.
• Inainte de sarbatori importante, va recomandam sa plasati comenzi cu cel putin 3 zile in avans pentru a avea o logistica sanatoasa, care sa garanteze tuturor clientilor primirea comenzilor.
• Vanzatorul va aplica tariful comunicat inainte de fiecare livrare, iar in cazul produselor aflate la promotie sau campanie, se aplica regulile acestora.
• Vanzatorul va ambala corespunzator produsele.
13.Politica de inlocuire
• Cumparatorul intelege faptul ca pot exista anumite diferete intre produsele prezentate pe site si cele livrate, cum ar fi nuantele florilor, culoarea bradutului, etc, precum si culorile altor produse auxiliare ce pot suferi modificari in functie de paleta de culori a diverselor aparate/monitoare sau ecrane ale dispozitivului dumneavoastra. De asemenea, Cumparatorul intelege faptul ca florile artificiale reprezinta produse a caror forma poate varia de la o floare la alta, inclusiv din aceeasi categorie sau tip de floare.
• In cazul in care nu vom putea lua legatura cu dumneavoastra in vederea comunicarii celor prevazute la punctul de mai sus., vom considera ca nu avem acordul dumneavoastra implicit, motiv pentru care nu vom putea proceda la livrarea comenzii plasate de catre dumneavoastra.
• In situatia in care exista un caz evident de neconformitate, coroana funerara urmeaza a fi inlocuit in scurt timp sau, la alegerea Cumparatorului, se va proceda la returnarea contravalorii achitate de catre dumneavoastra.
• In cadrul procedurii privind neconformitatea produselor, Cumparatorul va transmite pe cheltuiala proprie returul catre Vanzator. In cazul in care vanzatorul accepta neconformitatea, va restitui Cumparatorului suma de bani aferenta transportului, conform legislatiei aplicabile. In cazul in care se constata conformitatea produsului returnat, Clientul va suporta costurile privind transportul.
• Sunt considerate livrari neconforme, urmatoarele situatii: coroanele funerare sunt deteriorate la livrare (flori rupte/cadru indoit), coroana funerara artificiala nu contine toate elementele prevazute in descrierea afisata pe site sau in cazul coroanelor ce sunt acompaniate de recipiente (alt tip de suport) daca respectivul suport este fisurat.
• Nu sunt considerate produse neconforme coroanele funerare ce contin flori ce au o forma diferita fata de cea prezentata pe site,coroanele funerare ce contin alte tipuri de flori insa cu respectarea stilului si valorii prezentate pe site. Astfel, avand in vedere caracterul sezonier al florilor, in cazul in care florile nu exista in stoc sau calitatea florilor primite de la furnizorii nostrii nu este in conformitate cu standardele noastre, Dolas Posper Invest SRL isi rezerva dreptul de a schimba respectivul sortiment cu unul similar ca stil si ca valoare.
• In cazul in care coletele prezinta cazuri de neconformitate la primire, recomandam Cumparatorului sa refuze receptia lor si sa notifice neconformitatea in cel mai scurt timp dar nu mai tarziu de 2 ore de la refuzul receptiei prin e-mail la adresa de e-mail: [ contact@dolasprosper.ro ]. Orice reclamatie ulterioara cu privire la acest aspect este nula si nu poate fi luata in considerare. In urma primirii notificarii de neconformitate, Dolas Posper Invest SRL, dupa analizarea notificarii dumneavoastra, va proceda la inlocuirea produsului sau la returnarea sumei achitate conform art. 13.4. de mai sus.
14. Returnarea produselor
• Conform dispozitiilor legale in vigoare si incidente, respectiv conform dispozitiilor art. 16 din O.U.G. nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative („OUG nr. 34/2014”):
„Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevăzut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele:
1. a) contractele de prestari de servicii, dupa prestarea completa a serviciilor, daca executarea a inceput cu acordul prealabil expres al consumatorului si dupa ce acesta a confirmat ca a luat cunostinta de faptul ca isi va pierde dreptul la retragere dupa executarea completa a contractului de catre profesionist;
2. b) furnizarea de produse sau servicii al caror pret depinde de fluctuatiile de pe piata financiara pe care profesionistul nu le poate controla si care pot avea loc pe parcursul perioadei de retragere;
3. c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar;
4. d) furnizarea de produse care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
….”
• In ceea ce priveste celelalte categorii de produse, respectiv cosuri, accesorii, flor artificiale etc. livrate impreuna cu coroanele achizitionate pot fi returnate, iar consumatorul beneficiaza de dreptul de retragere prevazut de legislatia aplicabila, prin denuntarea unilaterala a contractului de vanzare – cumparare incheiat la distanta, fara invocarea nici unui motiv cu respectarea conditiilor de mai jos.
• In masura in care Cumparatorul isi manifesta intentia de a se retrage dintr-un contract ce priveste si bunuri ce nu sunt perisabile, Vanzatorul urmeaza a ii comunca acestuia din urma, valoarea ce urmeaza a ii fi returnata prin raportare la valoare produsului ce face obiectul returnarii.
• Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (cu toate accesoriile si documentele care l-au insotit). Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri sau urme de folosire excesiva.
• Renuntarea la cumparare va implica returnarea produsului in termen de 14 zile de la data receptionarii produsului, cu toate accesoriile aferente, impreuna cu o copie a facturii. Produsul urmeaza a fi returnat prin utilizarea oricarui serviu de curiera rapid.
• Pentru a respecta termenul de retragere din contract Cumparatorul trebuie sa trimita informatiile referitoare la exercitarea dreptului de retragere inainte de implinirea termenului de renuntare.
• Niciun component al produsului nu trebuie sa prezinte urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de uzura sau de utilizare.
• In urma primirii manifestarii de vointa a consumatorului, Vanzatorul urmeaza a ii comunica in scris valoarea ce urmeaza a fi returnata..
• Rambursarea (partiala) valorii produsului, se va face catre Cumparator in termen de maxim 14 zile calendaristice din momentul primirii de catre Vanzator a notificarii Cumparatorului de denuntare unilaterala a contractului.
• Returnarea sumelor achitate de catre Cumparator se face in acelasi mod cu cel ales de catre Cumparator la tranzactia initiala, daca acesta din urma nu si-a exprimat acordul pentru alte solutii. Vanzatorul poate amana returnarea platii pana la momentul primirii produsului sau pana la momentul primirii dovezii ca acesta a fost expediat catre Vanzator, in functie de care din cele 2 fapte se petrece primul.

15.Politica de confidentialitate
• Prelucrarea datelor dumneavoastra cu caracter personal, in calitate de client al SC Dolas Posper Invest SRL, se realizeaza in conformitate cu dispozitiile legale privind protectia datelor cu caracter personal aplicabile. Pentru o informare completa asupra activitatii de prelucrare a datelor cu caracter personal realizata de catre subscrisa, in calitate de operator de date, va invitam sa consultati sectiunea „Protectia datelor personale”.
• Site-ul dolasprosper.ro se obliga la respectarea principiilor prevazute de legislatia aplicabila protectiei datelor cu caracter personal. In sensul prezentului contract, datele care fac obiectul prelucrarii se pot referi la: numele si prenumele persoanei, domiciliu (adresa postala pentru livrare), adresa de e-mail, numar de telefon, coduri de identificare client/identificator online, date de facturare (in cazul finalizarii unei comenzi), informatii bancare (in cazul efectuarii unei comenzi/unui retur).
• Prelucrarea nu poate fi extinsa la alte scopuri, cu exceptia cazului in care partile convin in mod expres sau exista o obligatie legala care da dreptul oricarei parti sa prelucreze datele.
• Dolas Posper Invest SRL se obliga sa preintampine incidente precum distrugerea, folosirea inadecvata, accesul neautorizat, dezvaluirea sau alterarea datelor cu caracter personal.
• La incetarea prezentului contract, societatea noastra se obliga sa inceteze prelucrarea datelor, cu exceptia cazurilor in care exista o obligatie legala care impune prelucrarea in continuare a datelor sau exercitarea unor drepturi in instanta si/sau in fata autoritatilor publice cu atributii de control.
Mai multe detalii se gasesc in sectiunea “Protectia datelor”.
16.Forta majora
• Niciuna din partile contractante, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza prezentului contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.
• Forta majora este evenimentul imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.
• Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este obligat sa aduca la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.
• Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.
17.Litigii
• Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre Cumparator si Dolas Posper Invest SRL se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre instanta competenta, conform prevederilor legale aplicabile.
• Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.
• Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana, prezentul contract fiind supus legii romane.
18.Dispozitii finale
• Dolas Posper Invest SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale site-ului/structurii acestuia/serviciului precum si orice continut fara notificare prealabila a Cumparatorului.
• In limita prevederilor Termenilor si Conditiilor, Dolas Posper Invest SRL nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari etc, care nu sunt realizate de catre administratorul site-ului.
19.Modificarea termenilor si conditiilor
Dolas Posper Invest SRL are dreptul de a modifica oricând și în orice mod oricare dintre prevederile cuprinse în Termeni și condiții sau Termenii și Condițiile în întregime, fără nicio notificare prealabila și fără a fi obligata sa îndeplinească vreo alta formalitate fata de Utilizatori. Orice modificare este acceptata deplin și necondiționat de către Utilizatorii site-ului prin simpla utilizare sau accesare a site-ului sau a oricărei facilitați oferite de site, intervenite oricând după operarea modificării, iar neacceptarea oricărei modificări atrage obligația respectivului Utilizator de a înceta de îndată accesarea site-ului și/sau utilizarea în orice mod a serviciilor oferite prin intermediul acestuia.
20. Termeni si conditii de utilizare site, actualizati astazi: 01.06.2023

POLITICA DE RETUR

Conform legislatiei in vigoare, renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice. Astfel consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumpararea produsului fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile lucratoare de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare in termen de 14 zile se poate aplica doar pentru produsele livrate prin curier. Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile si etichetele intacte). Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client iar rambursarea contravalorii produsului se va face in cel mult 7 zile de la retur. Daca produsul este returnat intr-o stare in care nu mai poate fi revandut ca si nou, ne rezervam dreptul de a solicita o taxa pentru readucerea produsului in stadiul initial (daca este posibil) sau pentru a acoperi diferenta de pret rezultata din vanzarea produsului ca second-hand fie la optiunea clientului ii vom reexpedia produsul, pe cheltuiala acestuia. Nu pot fi returnate produsele care au fost aduse pe comanda.
Aceasta clauza se aplica conf. O.G. 130/2000, in cazul achizitionarii de produse din acest site folosind tehnicile de comunicare la distanta, aplicandu-se definitiile cuprinse in O.G. 130/2000 art. 2 lit.e. In cazul in care produsul livrat nu corespunde specificatiilor din site se poate returna fara nici un cost suplimentar din partea clientului, dupa ce in prealabil a fost trimisa o notificare in scris din partea acestuia in care se va specifica lipsa de conformitate a produsului in maxim 48 de ore de la livrare. Clientul poate solicita inlocuirea produsului sau returnarea contravalorii acestuia.

LIVRAREA PRODUSELOR

SC DOLAS PROSPER INVEST SRL isi rezerva dreptul sa efectueze validarea comenzilor inainte de onorarea lor prin contactarea telefonica a clientilor.
Nu se va accepta decat o adresa de livrare pentru fiecare comanda. Livrarea se va efectua in termenul de livrare confirmat la data validarii telefonice a comenzii; la livrare este necesara semnatura de primire in prezenta curierului.
In cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, curierul nostru va face inca o incercare de a livra, dupa care comanda va fi returnata, clientul urmand sa suporte costurile unei noi expeditii, indiferent de valoarea produselor comandate.
SC Dolas Prosper Invest SRL isi rezerva dreptul de a anula o comanda in cazul in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost introduse gresit in baza de date, sau afisate gresit, livrarea nefiind inca efectuata.

Stocuri
Produsele sunt disponibile in stoc. Cu toate acestea, administratorul nu poate garanta disponibilitatea produselor postate. Clientii sunt informati corect, conform termenilor si conditiilor, de disponibilitatea produselor comandate inainte de confirmarea livrarii. Rareori, pot aparea erori de comunicare in acest sens.

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

www.dolasprosper.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

ANULAREA COMENZII

Anularea unei comenzi se poate face numai prin notificare scrisă la adresa contact@dolasprosper.ro cu cel puţin 2 zile lucratoare inainte de data de livrare.
Produsele oferite de www.dolasprosper.ro sunt noi, in ambalajele originale.